top of page

Nayageswara Kulanayagam (Daniel)

Soura

Jeg har altid arbejdet, og jeg betaler min skat med glæde. Jeg kan godt lide det danske system. Hvis der sker noget, kommer politi eller ambulance lynhurtigt.

Min mor var katolik og min far hindu. I dag hader jeg religion. Jeg har en Gud, der elsker mig – og jeg tror på næstekærlighed. Jeg elsker alle mennesker, også selv om de ikke tror på Gud.
Der var borgerkrig i vores land, da vi flygtede. Militæret rykkede ind i vores by og slog mange ihjel. Jeg var heldig, at jeg var i hovedstaden den dag. Vi havde ingenting med, da vi flygtede.

I år 2000 holdt min kone og jeg op med at spise kød. Vi har ikke brug for det. Vi spiser fisk og grøntsager – men jeg kan ikke lide muslinger.

Vores svigerdatter vil gerne have vores mad, og vi vil gerne have dansk mad. Tamilsk mad tager lang tid at lave, men er hurtigt spist.

Vi elsker at bo her, og vi har gode naboer. Der er masser af natur omkring os, hvor det er godt at gå en tur.

For syv år siden var vi hjemme for at begrave min far. Selv om krigen er slut, er der stadig uro. Vores børn har været der, og det gider de ikke mere.

Det er svært at sige, hvor vi er om ti år. Vores børn bor andre steder i Danmark, så måske et sted, hvor vi er tættere på børnebørnene.

57 år / mand / gift / børn / truckfører / Thorning / fra Sri Lanka / kom til Danmark 1986 / asyl samme år / dansk statsborger 1995

bottom of page