top of page
NilofarHFoksidste version _MG_2157.jpg

Hansu Haile

I Eritrea var jeg husmor og arbejdede på familiens landbrug. I dag er mit liv i Danmark helt anderledes. Men det er her, jeg gerne vil være, og det er her, jeg ønsker, at mine børn skal vokse op. Jeg vil, at de skal vokse op i et land med fred og muligheder.

I dag går jeg på sprogskole, for det er vigtigt for mig at lære sproget. Jeg er på barsel, for jeg har født mit fjerde barn. Men når min barsel er overstået, vil jeg gerne tilbage til det, der er blevet min hverdag i Danmark. Jeg vil blive bedre til dansk, og jeg vil arbejde. Jeg har arbejdet med rengøring, og det gør jeg gerne igen. Jeg vil også gerne arbejde i et køkken, og måske kan jeg komme til at arbejde i en vuggestue eller børnehave med rengøring eller madlavning? Eller måske arbejde med ældre? Jeg vil gerne arbejde med mennesker. Jeg holder af mennesker og vil gerne have nye kontakter.

Men jeg har også drømme. Jeg har nogle ønsker for fremtiden. De er enkle, og mon ikke jeg deler dem med de fleste? For mig er mit håb og min drøm for fremtiden, at mine børn kan vokse op i trygge rammer. At de kan klare sig godt i skolen, få en uddannelse og bagefter et arbejde, de har det godt med. Det er det gode liv, jeg ønsker for dem. At de må have det godt.
Det er enkle ønsker, jeg har til min tilværelse, men de betyder meget for mig. At jeg kan arbejde med mennesker, og at mine børn kan få en tryg opvækst i et land med fred. Det er mine drømme for fremtiden i Danmark. En fremtid, jeg tror på.

30 år / kvinde / kæreste / børn / på barsel / Silkeborg / fra Eritrea / kom til Danmark i 2015 / opholdstilladelse samme år

bottom of page