top of page
NilofarHFoksidste version _MG_2157.jpg

Teame Habtom Khasai

Jeg kom til Danmark i 2015 og til Skagen i 2016, men det er først for nogle måneder siden, at min kone er kommet til Skagen. Hun er også godt i gang med sprogskolen, og man kan vel sige, at vores datter på knap tre år også er det i vuggestuen, hvor alle de andre børn er danske. Senere skal hun i børnehave, og der lærer hun dansk af de andre børn, så det ender nok med, at hun lærer sproget hurtigere end både min kone og mig.

Jeg håber, at jeg en dag kommer til at arbejde med metal, helst som bilmekaniker, men udsigterne til det er ret lange netop nu. Jeg har af kommunen netop fået at vide, at det er slut for denne gang med at gå på Teknisk Skole, hvor jeg har været samtidig med, at jeg var på sprogskole.
I stedet har man fundet et job til mig på slagteriet Danish Crown i Sæby. Det må jeg så tage, men jeg håber virkelig, at jeg senere, måske når jeg er blevet bedre til at tale dansk, kan komme tilbage på Teknisk Skole.

Jeg håber i hvert fald, at jeg stadig kan gå på sprogskole, selv om jeg også skal arbejde på slagteriet, for jeg elsker Danmark, og min kone og jeg er indstillet på, at det er her, vi skal bo fremover. Men som det ser ud lige nu, er det ikke sikkert, at vi kan blive i Skagen, for der er langt fra Skagen til slagteriet i Sæby. Så måske det bliver nødvendigt for os at flytte til Frederikshavn eller til Sæby.

22 / mand / gift / børn / Danish Crown / Skagen / fra Eritrea / kom til Danmark i 2015 / opholdstilladelse samme år

bottom of page